Rss

Nu får det väl hända något!

Ja nu är det dax att det uppdateras lite här på sidan.

Jag har haft problem med min ISP så nu är det byte till nu på gång så får vi se om det fungerar bättre. Sen har jag försökt uppdaterat min Arduino till det senaste IDE:t för Linux efter att ha byggt en ny dator, och det gick ju som förra gången. Så nu har man en 4-radig display som envisas men att bara visa 2-rader. Och jag kan då inte hitta på var felet ligger, har sökt i både  .cpp och .h filen jämfört med tidigare versioner men kan inte få till det. Får nog ta och titta på det en regning dag. För sådan lär det ju säkert bli i det här landet.

Jag köpte 5st EtherCard till Arduino som jag tänkte jag skulle kunna göra något kul med, men inte heller dessa fick jag att fungera, tur de var relativt billiga :/

I övrigt så får vi väl hoppas att det blir lite värme iaf, så att man kan vara ute och ta tag i de projekt som finns där. Ha det till nästa uppdatering 🙂

May the Sun shine on U 🙂

Comments are closed.